Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR’DE YENİ BİR CAMİ VE TAZİYE EVİNİN YAPIMINA BAŞLANDI - BaŞakHaberBaŞakHaber

16 Mart 2026 - 23:37

BAŞAKŞEHİR’DE YENİ BİR CAMİ VE TAZİYE EVİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek yeni cami ve taziye evi için çalışmalar başladı. Şantiye alanında incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’imize kalıcı eserler üreterek, yeni bir cami ve taziye evini ilçemize kazandıracağız” dedi.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR’DE YENİ BİR CAMİ VE TAZİYE EVİNİN YAPIMINA BAŞLANDI
Son Güncelleme :

13 Mart 2021 - 22:14

939 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Mahallesi Onurkent kavşağında yapımına başlanan cami ve taziye evinin şantiye alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Başkan Kartoğlu, mübarek üç aylarda hayırseverlerin desteği ile yapımına vesile oldukları cami ve taziye evinin kısa süre içerisinde hizmete kazandırılacağını söyledi.

Cami ve taziye evi aynı alanda olacak

Yapımına başlanan yeni camide aynı anda bin 200 kişinin ibadet edebileceğini belirten Başkan Kartoğlu, “Camimizin hemen yanı başına taziye evimizi de yapıyoruz. Taziye evimiz 700 kişi kapasiteli olacak.” dedi.

Yeni cami bünyesinde, Başakşehirlilerin otopark sorunu çekmemeleri için 40 araç kapasiteli otopark alanı yer alacak. Cami ve taziye evinin yanı sıra şadırvan ve imam evi de inşa edilecek.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eğitimciler Akademi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi