Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR KURBAN BAYRAMI SONRASI PIRIL PIRIL - BaŞakHaberBaŞakHaber

7 Mart 2026 - 20:57

BAŞAKŞEHİR KURBAN BAYRAMI SONRASI PIRIL PIRIL

Başakşehir Belediyesi, Kurban Bayramı sonrası ilçe genelinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması başlattı. Başakşehir’in her köşesindeki konteynerler elden geçirildi, yollar deterjanlı tazyikli suyla yıkanarak çalışmalar tamamlandı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR KURBAN BAYRAMI SONRASI PIRIL PIRIL
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2020 - 23:25

598 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı sonrası kurban atıklarının temizlenmesi için hızla harekete geçti. 4 günlük bayram tatilinin ardından çalışmaya başlayan ekipler, Başakşehir’in tüm mahallelerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Çevre kurban atıklarından arındırıldı

Temizlik ekiplerinin son durağı olan Güvercintepe ve Altınşehir’de ise geniş kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı. Güvercintepe’de konteynerler deterjanlı, tazyikli suyla yıkandı ve dezenfekte edildi. Kurban atıkları nedeniyle oluşmaya başlayan kötü koku bertaraf edildi. Güvercintepe’de yollar da tazyikli suyla temizlendi. Altınşehir’de ise konteyner ve yol temizliğinin yanı sıra ekipler mıntıka temizliği yaptı. Boş arsalar ve yeşil alanlara atılmış atık ve çöpler kaldırıldı. Bu alanlar yıkanarak temizlendi.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eğitimciler Akademi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi