Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR’DE ‘BİZ’E ENGEL YOK - BaŞakHaberBaŞakHaber

31 Mayıs 2026 - 08:15

BAŞAKŞEHİR’DE ‘BİZ’E ENGEL YOK

Başakşehirli öğrenciler, Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) Projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farklı bir projeye imza attı. 330 öğrenci, tekerlekli sandalye figürü oluşturarak engelsiz bir dünyaya dikkat çekti.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

BAŞAKŞEHİR’DE ‘BİZ’E ENGEL YOK
Son Güncelleme :

04 Aralık 2019 - 0:32

704 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) Projesi, farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Proje kapsamında bir grup gönüllü öğrenci, Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmenleri Kenan Uzun ve Göktürk Ekim liderliğinde bir araya geldi. 

330 öğrenciden tekerlekli sandalye

330 öğrenci, okul bahçesinde tekerlekli sandalye figürü oluşturarak farkındalık oluşturdu. Okul öğrencilerinden Alara Gökçe ve Taner Bayram, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Tüm vatandaşlarımızı engellilik konusunda daha sorumlu ve duyarlı olmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“Asıl sorun, kalplerdeki engeller”

Toplumda farkındalık oluşturmak için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini vurgulayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu,  “Asıl sorun, fiziki engeller değil, kalplerdeki engeller. Bu bilincin tüm topluma yayılmasını amaçlıyoruz. Mutluluğun şehri Başakşehir’de engel yok diyor. Tüm vatandaşlarımızı, engelli kardeşlerimiz için daha duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.  

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eğitimciler Akademi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi