Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Başladı - BaŞakHaberBaŞakHaber

9 Şubat 2026 - 19:44

Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Başladı

Başakşehir Belediyesi’nde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyesi 112 işçiyi kapsayan 2. Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri 28 Ocak 2014 gününden itibaren görüşülmeye başlandı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Başladı
Son Güncelleme :

04 Şubat 2014 - 20:39

521 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Başakşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası İstanbul 4 nolu Şube Başkanlığı arasında yapılacak olan 2.toplu iş sözleşmesi ile ilgili görüşmeler, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, Hizmet İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ali Osman Kart ve diğer temsile yetkili personel ve sendika temsilcilerinin katılımıyla 28 Ocak 2014 günü saat 15:00’de başladı.

Toplantıda toplu İş sözleşmesinin ve sendikaların önemini vurgulayan Başkan Mevlüt Uysal ”Çalışanların şartlarının günümüz ekonomik şartlarına uygun seviyeye getirmek ve daha iyi hizmet vermek anlayışıyla yapılacak görüşmelerin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından sözleşme metninin ilk 4 maddesinin tutanağı taraflarca imzalanarak 2.Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini başladı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u9481990/basakhaber.com/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u9481990/basakhaber.com/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u9481990/basakhaber.com/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eğitimciler Akademi

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi