Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Geleceğin İnşası İçin, Öğretmenin İhyası Gerekir - BaŞakHaberBaŞakHaber

25 Mayıs 2026 - 17:36

Geleceğin İnşası İçin, Öğretmenin İhyası Gerekir

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen, Öğretmenler Günü Münasebetiyle Tebrik Mesajı Yayınladı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Geleceğin İnşası İçin, Öğretmenin İhyası Gerekir
Son Güncelleme :

23 Kasım 2013 - 19:33

834 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen, 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Yayınladığı Tebrik Mesajı:

Öğretmenlere huzurlu, güvenli ve müreffeh bir çalışma ortamı hazırlamanın ülke yöneticilerinin öncelikli görevidir.

Gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimiz, bugün ne yazık ki hak ettikleri imkânlardan yoksundurlar.

Bugünkü eğitim anlayışıyla gayesini gözeten Türkiye’yi köklerine bağlı lider ülke haline getirecek kaliteli şuurlu Müslüman nesiller yetiştirmek mümkün değildir.

Ancak Maneviyatçı eğitim hedefiyle, insanı yaratıldığı gaye istikametinde eğitmek, kendisi ve içinde yaşadığı toplum için faydalı bir kimse olarak yetişmesini sağlamak mümkündür.

Ülkemizde ki gençlerin içinde bulundukları buhrandan çıkaracak olan öğretmenlerimiz çağdaş eğitim adı altında İlkokullarda Zeus tanrısının öğretilmesi gibi dayatmacı eğitim müfredatından yana da mağdur olup çok zor şartlarda hizmet etmektedirler. 

Merhum Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN’ın “Bir ülkenin en büyük gücü, tankı, topu, tüfeği değil, imanlı gençliğidir.” nasihatını mevcut iktidara hatırlatarak, Yaşanılabilir bir Türkiye, Yeniden büyük bir Türkiye ve Yeni bir dünyanın kurulması ancak ve ancak imanlı bir gençlikle olacaktır.

Ahlaki ve manevi gelişimde ancak ve ancak eğitimde bu köklü değişimin yapılmasıyla mümkün olacaktır.

Tüm olumsuz şartlara ve imkânsızlıklara rağmen işte bu imanlı gençliğin yetişmesinin mimarı da  şüphesiz öğretmenlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, davasına bağlı, vatanına sevdalı gençler yetişmesinde konusunda gösterdikleri fedakârlık ve çabalar nedeniyle öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü saygıyla kutluyorum.

Saadet Partisi
Başakşehir İlçe Başkanı
Yusuf GÜŞEN

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eğitimciler Akademi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi