Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Mısır Halkı İçin Kazlıçeşme'deyiz - BaŞakHaberBaŞakHaber

30 Nisan 2026 - 06:27

Mısır Halkı İçin Kazlıçeşme’deyiz

Mısır Halkı İçin Kazlıçeşme’deyiz

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Mısır Halkı İçin Kazlıçeşme’deyiz
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2013 - 21:33

494 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Mazlum Halkların Kısılmış Sesini Gür Bir Seda İle Haykırmayı Kendine İlke Edinen Saadet Partisi Bu Seferde Mısırlı Müslümanların Sesi Olmak İçin Büyük Bir Miting Düzenliyor.

Mısır İçin 14 Temmuz Pazar Günü Kazlıçeşme’deyiz

Mazlum halkların kısılmış sesini gür bir seda ile haykırmayı kendine ilke edinen Saadet Partisi bu seferde Mısırlı Müslümanların sesi olmak için büyük bir miting düzenliyor.

Saadet Partisi, Mısır’da İhvan-ı Müslim’e yapılan askeri darbeyi telin etmek için 14 Temmuz Pazar günü saat 18:00’de Kazlıçeşme’de meydanlara iniyor.

Dev miting öncesi açıklama yapan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN “Bütün halkımızı sefer tası, seccadesi ile mitinge bekliyoruz. İftarımızı da burada açacağız” dedi.

Filistin Suriye, Irak, Afganistan, Doğu Türkistan ve Arakan başta olmak üzere tüm mazlumlar için milyonluk mitingler düzenleyen Saadet Partisi, Mısır’da İhvan’a yapılan askeri darbeyi telin etmek için meydanlara iniyor.

Kazlıçeşme’de düzenlenecek miting 14 Temmuz Pazar günü saat 18:00’de başlayacak.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN yapılacak olan mitingler ilgili ‘Mübarek’ten sonra Mursi’nin bütün problemlerini bir senede halletmesini bekliyorlar. Bu planlı bir oyundur, antidemokratik bir darbedir. 28 Şubat benzeri bir darbe yapılmıştır. Batı Hüsnü Mübarek’ten sonra vazgeçti ama Mısır’dan hâlâ vazgeçmemiştir’ dedi.

Mısır´da ki Darbe 28 Şubatın Benzeri

Mısır’da yapılan darbeyi 28 Şubata benzeten GÜŞEN, “Mübarek’ten sonra Mursi’nin bütün problemlerini bir senede halletmesini bekliyorlar.

Bu planlı bir oyundur, antidemokratik bir darbedir.

28 Şubat benzeri bir darbe yapılmıştır.

Batı Hüsnü Mübarek’ten sonra vazgeçti ama Mısır’dan hâlâ vazgeçmemiştir.

Bütün Türkiye’yi, darbecilere, küresel sermayeye, ABD’ye, İsrail’in karşısında dayanışmaya çağırıyorum.

Miting 14 Temmuz Pazar günü 18:00’da Kazlıçeşme meydanında olacaktır. Bütün halkımızı sefer tası, seccadesi ile bekliyoruz iftarımızı da burada gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.


Sisi Darbenin Kuklası

Büyük miting öncesinde gazetemize konuşan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN şunları söyledi, “Bu darbenin aktörleri küresel sermaye, Amerika Birleşik Devletleri, İsrail’dir.

Bunların kuklaları Sisi ve taraftarları olduğunu düşünüyoruz.

Küresel sermayenin Mısır Halkına zulmüdür, milletin iradesine saygı göstermemiştir.

Henüz bir sene önce seçimle gelmiş cumhurbaşkanına darbe yapılmıştır.

30 senedir Hüsnü Mübarek batı ile beraber Mısır’ın kaynaklarını sömürmüştür.

Mübarek gittiğinde 70 milyar dolar gibi bir para ile gitmiş inanılmaz bir serveti olmuştur.

Bugün sokaktaki Mısırlı bir vatandaşın aylık geliri 100 dolardır.”

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eğitimciler Akademi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi