Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Bilgievi öğrencileri Dolmabahçe Sarayını gezdi - BaŞakHaberBaŞakHaber

19 Nisan 2026 - 13:21

Bilgievi öğrencileri Dolmabahçe Sarayını gezdi

Bilgievi öğrencileri Dolmabahçe Sarayını gezdi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

Bilgievi öğrencileri Dolmabahçe Sarayını gezdi
Son Güncelleme :

18 Aralık 2012 - 20:36

535 views

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Bilgievleri Gezi Kulübü öğrencilerinin bu haftaki yol haritasının ilk durağı Beşiktaş İnönü Stadyumu oldu. Stadı ilk defa gören öğrencilerin çoğunlukta olduğu gezide, katılımcılar yedek kulübelerini, soyunma odalarını gezdi. Renkli görüntülerin yaşandığı gezide öğrenciler sahaya inerek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Küçük seyyahların ikinci durağı ise Dolmabahçe Sarayı oldu. Mâbeyn-i Hümâyûn (Selâmlık), Muâyede Salonu (Tören Salonu) ve Harem-i Hümâyûn alanlarını gezen öğrenciler öğretmenlerinde de mekanlar hakkında tarihi bilgiler aldı.

Padişahların yabancı konukları misafir ettiği salonun hakkında bilgiler alan öğrenciler ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün çalışma ve yatak odasını da gezdi. Öğrenciler daha sonra sarayı gezen turistlerle tanışıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Unutulmaz anılarla Bilgievine dönen öğrenciler gezi ajandalarına not ettikleri bilgileri ve izlenimlerini diğer arkadaşları ile paylaştı.

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Eğitimciler Akademi

Doğru ve Etkili Reklamın Adresi